A mi Józsefvárosunk

323. Putyin jön

2015. február 17. - cbfm

03.jpg… akár akarjuk, akár nem
Tegnap megvolt a Putyin- és Orbán-ellenes tüntetés, ma megérkezik Putyin Putyinovics, a csatornafedelek rendben lehegesztve, mert ugye biztos, ami biztos. A készültség az egekig ér a Fiumei Úti Sírkertben, ahol napok óta rendőrök táboroznak, mert Putyin szovjet katonaemlékművet koszorúz majd. Szóval minden rendben, minden megy a maga útján.

Azaz mégse: azt írja – többek között – a vs.hu, hogy maga a kormányfő sem tartja szerencsésnek, hogy Budapestre jön Vlagyimir Putyin, de nem volt más választása – egyik bizalmasa szerint így magyarázta Orbán Viktor, hogy miért éppen Magyarországon tesz látogatást a többi uniós fővárosban tavaly nyár óta nemkívánatos orosz elnök.

putyin_csatorna1.jpg

Fotó: Szigetváry Zsolt

Aha, nem volt más választása, lol. De volt: vissza is utasíthatta volna azt a pár(száz)millió dollárt, amit az oroszok a zsebébe dugdosnak. Nagyon remélem, hogy a köztévé egyenes adásban fogja közvetíteni, ahogy a Hősök terén Orbán Viktor ünnepélyes külsőségek között benyal Putyinnak. A lehegesztett csatornafedelek felett…

***

Csak úgy mellékesen: tetszetek tudni, hogy Magyarország két legnagyobb jobboldali pártja oroszbarát s közben a tőlük balra álló pártokat kommunistázzák folyamatosan? (Persze tudom, hogy leegyszerűsítettem, de most nem?)

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr607182259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása