A mi Józsefvárosunk

316. Máté, a finom úr

2015. február 03. - Amijo

01.jpgKocsis Máté bocsánatot kért Bajnaitól. A maga módján. Mert ő egy úr, egy finom úr. Röviden: ragyogó csillagunk, ki mindenkinél "… gyorsabban, halkabban és környezettudatosabban tömi a kátyúkat még 2013 nyarán azt állította, hogy Bajnai Gordon és a Hallgatói Hálózat aktivistái között szoros kapcsolat van. Mivel ezt az ügyvédje a bíróságon nem tudta bizonyítani, állítása miatt Kocsisnak elnézést kellett kérnie Bajnaitól.

De azért tegnap a fészbuk-oldalán közzétett bocsika után még csakcsak odanyomott egy erősen megvágott videót, amelyet korábban magát a baloldal leleplezőjének tartó Elég Facebook-csoport rakott össze. Íme:

kocsis_sz1.jpg

De pár nappal korábbról itt van még ez is, csak hogy értékeljük ezt az egészet:

kocsis_sz2.jpg

***

Egyébként javaslom, mivel "Kocsis Máté gyorsabban, halkabban és környezettudato- sabban tömi a kátyúkat”, hogy a Ki kátyúzzon? illetve a Ki aszfaltozzon? – Kocsis Máté vagy Sára Botond? – verseny győztese a polgi legyen. (És még mindig muhaha!)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr617139013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása