A mi Józsefvárosunk

299. Tükörjég

2015. január 09. - Amijo

Van Józsefvárosban egy Horváth Mihály tér. Tudjátok, amit tavaly felköveztek. Miután a játszóteret megszüntették. Ahova ingyenes korizást ígértek. Hát ma reggel 10-kor szín jég volt az ónos esőtől (ígéret pipa). Az is csúszkált, aki retteg tőle. Nem kell félni, 11-re félig felolvasztotta a nap, de attól még van olyan hiba az új téren, amibe beletörhet a bokánk. Szerencsére már elkerítették.

horvath_ter_jeg1.jpg

Szóval, ha a kivitelezés nem is volt teljesen hibátlan, van legalább lassú és bizonytalan karbantartás. Józsefváros újjáépül! De még hogy!

 

зайчиха

***

Virág Tamás ugyanebben a témában az fb-oldalán: Reggel 8-kor tükörjég a Mátyás téren, szegény közmunkások jönnek-mennek (csúszkálnak), de a söprű nem alkalmas az eltünte- tésére. Gondolom az az ember, akinél a síkosságmentesítő kulcsa van, éppen szabin vagy délutános. Az önki városüzemeltetői meg előrejelzést nem néztek, szervezni nem tudnak.

Egymillió sózsákot Kocsis Máté kezébe, mert csak benne bízhatunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr127055863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása