A mi Józsefvárosunk

295. Boldog Újévet! - 2015.

2014. december 31. - akoskomassy

Tisztelt Józsefvárosiak, kedves Barátaink! Ismét eltelt egy nehéz, indulatokkal és feszültséggel terhelt év, holnaptól azonban 2014. már a hátunk mögött lesz, minden örömével, gondjával és bajával együtt. Ma jó kedvvel vagy keserédesen, magunkban vagy családunk, esetleg barátaink körében búcsúzunk el az Óévtől, és vetünk számot annak mind a 365 napjával.

buek2015c.jpg
Holnaptól új év indul, új elképzelésekkel, új tervekkel és új reményekkel. Kívánom mindannyiuknak, hogy személyes és közösségi életükben új elképzeléseik teljesüljenek, kívánom, hogy tenni tudjanak és merjenek, és hogy reményeik valósággá váljanak!

A Magyar Szocialista Párt Józsefvárosi Szervezete nevében szolidaritást, rengeteg türelmet és új reményt kívánok Józsefváros és Magyarország minden polgárának 2015-re!

Komássy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr87025835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása