A mi Józsefvárosunk

261. Kocsismáté-együttható

2014. október 31. - Amijo

06.jpgKocsis Máté nem hazudik. Csak a tények nem tisztelik Kocsis Mátét.

Kocsis Máté több mint 10 millió forintra becsülte azt a kárt, amit a Fidesz-székház vasárnapi inzultálása okozott. Ettől az összegtől némileg eltér az igazságügyi szakértő hivatalos jelentése, mely szerint mindösszesen 114 395 forintos kár keletkezett az épületben.

A két összeg közötti különbséget biztosan azzal is lehet magyarázni, hogy a nagy kár = rettenetes vandálok gondolatmenettel akarták ezek a kis agyafúrtak a tüntetőket lejáratni, és a megszeppent népet az internetadó őszinte szeretetére rábírni.

kocsis_selmeczi3.JPG

Nem kizárt, hogy így van, de létezik egy triviálisabb megfejtés. Méghozzá az, hogy ők így számolnak. Kocsis Máté nem tévedett, csak előjött a szokásos közbeszerzési rutin, valami kerül ennyibe és ennyibe, akkor mondjunk annyit és annyit. Az ennyi és annyi között lehetőleg legyen százszoros szorzó – írja a HVG tegnapi számában Gomperz Tamás (a teljes cikk itt olvasható).

Pedig hogy reménykedtem, hogy a polgi csak valahogy véletlenül elfejszámolta magát…

***

Orbán Viktor ma reggeli közrádiónak adott interjújában beszélt az internetadóról. Kijelentette: az emberek az ésszerűségét kérdőjelezik meg ennek, ezért ebben a formában nem lehet bevezetni. És erről megint konzultálna a nemzettel. Kocsis Máté, kommuni- kációs igazgató rögtön be is jelentette, hogy Deutsch Tamásra bízták az internettel kapcsolatos nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseit és az egyeztetések lebonyolítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr836852047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása