A mi Józsefvárosunk

258. Végre tökösödünk

2014. október 28. - SziliBalazs

02.jpgÉvek óta sírunk, hogy a "Gyurcsány, takarodj” tüntetés óta, nincsen az a disznóság, ami az utcára hívna ezernél több embert, mert mindenki beletörődött, meg félti az állását, különben is birka nép a magyar! A baloldal pártjainak jelentős létszámot nem sikerült megmozdulásaikon utcára invitálni. Most, néhány fiatal megmutatta, hogy a ránk oly jellemző széthúzás ellenére, sikerülhet tízezres tömegnek közösen fellépni az Orbáni diktatúra ellen, csak meg kell tudni szervezni!

Ehhez szükséges a politikától meg nem fertőzött ifjak hitelessége, de nélkülözhetetlen a főszervező Gulyás Balázs jelentős mozgalmár tapasztalata is. Jó volt a szervezés, és ami nem mindig sikerül, rendben volt a mondanivaló is. Igaz, betört néhány Lendvai utcai ablak, ami fölösleges volt, de az egész rendezvényre összességében a fegyelmezettség volt a jellemző. Tiszteletem mindenkinek, aki vasárnap ott volt a Nádor téren, a Lendvay utcánál és a Hősök terén, majd egy páran, a legvégén, a Kossuth nélküli Kossuth téren.

internetado2.jpg

A tegnapelőtti este, túlmutat az internetadó elleni tüntetésen. Sokkal nagyobb jelentősége van! A Fidesz média már arról beszélt, hogy egységes az ország, a választásokon ismét kiderült, jó irányban haladunk! Sokan leírták a választások után Magyarországot, elkeseredtek, úgy gondolták, hogy tényleg itt van a vége a demokráciának, és Orbánék azt csinálhatnak az országban, amit akarnak

A Fidesz Bt. is úgy gondolta, hogy most már kényére-kedvére bármit megtehet, hiszen a magyar, az csicska nép, alázatosak és gyávák. És még most is ezt hiszik! Ezért hívja Bencsik a pénzen megvett Békemenetelőit. Ezért merik Fidesz trollok gyalázni a vasárnap estét, és azokat, akik részt vettek a megmozduláson. A hétvégi tüntetésen, a taxisblokád után másodszor, hacsak egy kis időre is, újra összeálltunk mi, magyarok.

A Fidesz rezsim pedig retteghet! Retteghet, hogy kiderülnek a hazugságai, retteghet, hogy véget ér az uralma és jön az elszámoltatás! Hajrá, MAGYAROK!

Szili Balázs

***

Országossá vált tüntetés – Legalább 10 városban tüntetnek a héten az internetadó ellen. A ma 18 órai budapesti József Nádor téri tüntetés mellett, Nyíregyházán, Pécsen, Kiskunfélegyházán, Vácon, Szegeden, Debrecenben, Békéscsabán és Komlón is tüntetnek majd az adó bevezetése ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr896841191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajdapeterutca 2014.10.28. 18:20:00

Amíg a helyi elnökötök jövedelmének nagyobb része azoktól függ, akiket kritizálni kellene, addig nem fog.

Egyik oldalon havi kétszázötvenezer, másik oldalon egy városrész legfontosabb társadalompolitikai kérdéseinek és legsérülékenyebb csoportjainak elhanyagolása, a legnagyobb pénzköltések érdemi kritikájának hiánya.

Fejtől bűzlik a hal, úgy is mondják.
süti beállítások módosítása