A mi Józsefvárosunk

251. Köszönet

2014. október 14. - akoskomassy

Mindenekelőtt köszönöm Józsefváros lakóinak, hogy a választáson részt vevők mintegy harmada baloldali jelölteket támogatott, külön megtisztelő, hogy a baloldalnak nyújtott választói támogatás túlnyomó többsége az MSZP-vezette józsefvárosi összefogás jelöltjei mögött sorakozott fel.

barka_szinhaz1.jpg

Köszönet után köszönet: köszönöm Józsefváros szocialistáinak, jelöltjeinknek és aktivistáinknak, valamint más aktív baloldali polgárainak azt a kemény, szívós munkát, amelyet e választási év során végeztek. Sokat és szorgalmasan dolgoztunk, de ezt most nem koronázza siker. Természetesen tudomásul vesszük, hogy a voksolók többsége újraválasztotta a polgármestert és az ő egyéni képviselőit.

Választóink ma nem látják a valódi alternatívát a Fidesszel szemben. Nem adtunk elég meggyőző hitet, tartalmat ehhez. A mi felelősségünk, hogy a mai mélypontról elinduljunk és hozzálássunk a demokratikus baloldal újjáépítéséhez.

Komássy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr316789089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása