A mi Józsefvárosunk

249. Esti kikapcs

2014. október 11. - Amijo

03.jpgJóstét, jóestét. No, kéremszépen, már csak egyet kell aludni, hogy kiderüljön ki igen, ki meg nem. Holnap ugyanis megint önkormányzati választás lesz. Eddig tartott – mindenféle csúf dolgokkal tarkítva – a kampány, de most pihenjünk meg egy csöppet. Tessék szépen hátradőlni, kényelmesen elhelyezkedni – és feledve az elmúlt hetek csihipuhijait – hallgassunk egy kis zenét. Vagy nézzünk egy kis videót,..

Pár éve A Központi Bizottság világa blogon futottam bele egy frenetikus videóba, melyen aranytorkú cselákok – egy, a Csehszlovák Televízió által 1978-ban felvett klipről van szó – Józsiról énekeltek. Na, ez ugrott be most valamiért megint…

Ha valaki bárkivel, bármivel, bármilyen hasonlóságot vél felfedezni a dalszövegben, az bizonyára téved, mert az kizárólag csak a véletlen műve lehet.

Holnap meg tessék szíves lenni elmenni szavazni. (Mi meg majd hétfőn jövünk...)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr796781247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása