A mi Józsefvárosunk

248. Józsefvárosi összefogás

2014. október 10. - akoskomassy

04.jpgAz emberarcú kerületért
Az önkormányzati választás tétje az, hogy Józsefváros fejlődése vasárnaptól a kerület lakóiról szóljon. Ideje, hogy a kerület közélete a lakók alapvető szükségleteivel, gondjaik és bajaik megoldásával, minden egyes család életének rendezésével foglalkozzon. Hallhatjuk a jelenlegi polgármester sikerpropagandáját.

És valóban, rengeteg pénzt költöttek el mindenfélére a nyolcadik kerületben az elmúlt négy évben. Most azonban a díszkövek, a felújított hivatalok és a csillogó-villogó homlokzatok helyett, ha Önök bölcsen döntenek, eljön a munkahelyteremtés, a lakókról és a családok életkörülményeiről szóló beruházások ideje. Erre a megoldást pedig az MSZP-vezette józsefvárosi baloldali összefogás képviselőjelöltjei jelentik.

Aki egyenruhások haszontalan tömeges felvonulása helyett egy egymás megbecsülésével, kellő odafigyeléssel és párbeszéddel kialakított biztonságos Józsefvárosban szeretne élni, adja a józsefvárosi összefogás jelöltjeire a voksát.

gyarapodo2.jpg

Mert most – többek között – arról döntenek, hogy újabb ledíszkövezett terek legyenek, vagy sokkal több zöldfelület és Munkáért lakhatást! program az adóssággal küzdő tisztességes bérlők segítésére. Aki a zöldfelületek és a szolidaritás mellett dönt a díszterezés helyett, az a józsefvárosi összefogás jelöltjeire adja voksát.

Arról is döntenek, hogy bölcsőde és óvodaépítő-programra, vagy különféle emlékművekre fordítsuk-e az önkormányzat pénzét. Aki a bölcsőde és óvodaépítést választja az emlékművek helyett, adja a józsefvárosi összefogás jelöltjeire a voksát.

Arról is döntenek, hogy foghíjtelkeinken továbbra is gaz- és gazdátlanság legyen az úr, vagy a Grund-programmal közösségi tereket alakítsunk ki a foghíjtelkekből a környék lakói véleményének figyelembevételével. Aki az utóbbi állapotot szeretné, adja a józsefvárosi összefogás jelöltjeire a voksát.

Kérem, vegyen részt a vasárnapi döntésben, a józsefvárosi összefogás jelöltjeit MSZP-DK-MLP jelöltként találja a szavazólapon. Józsefváros emberarcú fejlődéséért szavazzon a baloldali összefogás képviselőjelöltjeire!

A Palotanegyedben szavazzon Temesi Ágnesre (1. körzet) és Bulányi Gergelyre (2. körzet), a Népszínház-negyedben szavazzon Németh Attilára (3. körzet), a volt Köztársaság téren és környékén voksait adja Barabás Józsefre (4. körzet), a Csarnok-negyedben szavazzon Pomázi Dánielre (5. körzet), a Magdolna-negyedben voksoljon Szili Balázsra (6. körzet) illetve Camara-Bereczki Ferenc Miklósra (10. körzet). A Corvin-negyedben szavazzon Őszi Évára (7. körzet), a Losonci-negyedben Körmendi Gábor Attilára (9. körzet) és Szabó Krisztinára (8. körzet), a Kolóniában, az Orczy-negyedben és a Tisztviselőtelepen voksaival támogassa Kalina Józsefet (11. körzet), a Kerepesdűlőn (12. körzet) pedig adja Simon Györgyre szavazatát.

Megtisztel, ha polgármester-jelöltként rám, Komássy Ákosra adja szavazatát. Eljött az idő, hogy meghaladjuk a Kocsis-korszakot, mert Józsefváros többet érdemel!

Komássy Ákos, elnök-polgármesterjelölt
MSZP Józsefváros

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr176778535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása