A mi Józsefvárosunk

234. Választ kaptam

2014. szeptember 24. - cbfm

07.jpgIgaz, hogy kissé (nagyon) késve – az ülés időpontjától számított 15 napon belüli határidő helyett 31 nappal – a Molnár Ferenc tér környéki problémákkal kapcsolatban feltett kérdéseimre. De az ember a mai világban ne elégedetlenkedjen, legalább jött válasz. (Még augusztusban érkezett a blogra egy levél, melyben az egyik ottani lakó vázolta a tér körül kialakult cseppet sem vidám állapotokat).

Íme, a Humánszolgáltatási Bizottság 2014. augusztus 22-i ülésén feltett kérdésemre adott válasz (pdf). Mindenki döntse el, mennyire elégedett vele...

camara1.jpg

***

Csak szólok, hogy szombaton újra lesz Üres Lakások Menete. A szervezők mindenkit várnak, "…ha téged is felháborít, hogy lényegében évtizedek óta nincs szociális lakáspolitikája se a kormánynak, se a fővárosnak, ha hiába próbálkozol évek óta szociális bérlakáshoz jutni, ha te is alig tudod kifizetni a rezsid…” Ugyanott (a volt Köztársaság téren) 15 órától pedig a baloldal rendezésében Családi délután is lesz. Az eső sem fog esni, tehát semmi okunk, hogy egyikre vagy másikra (vagy mindkettőre) ne menjünk el.

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr126727187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása