A mi Józsefvárosunk

233. Jártomban-keltemben 11.

2014. szeptember 23. - Amijo

01.jpgDúcerdő, avagy Dugonics utca 16.
És akkor most egy házzal odébb a Dugonics utcában. A mára már szinte rom egyemeletes lakóház 1886-ban épült Bayer és Hutera tervei szerint. (Az akkori megrendelő Sziklai Zsigmond volt.) Jelenleg sem érvet sem igazolható magyarázatot nem tudok arra, hogy ez a ház 2010 óta miért nem került még lebontásra.

Azonnali bontás, az itt lakók (100%-ban önkormányzati bérház) kárpótlása és egy élhetőbb környezetbe való költöztetése szükséges.

dugo16-1.jpg

dugo16-2.jpg

Nem jövök azzal, hogy stadionra van pénz erre meg nincs, de az igenis megemlítendő, hogy köztereken lakni tilos, arra mégis százmilliókat költenek.

dugo16-3.jpg

dugo16-4.jpg

Az innen pár utcányira megújuló Kálvária térre például százhatvanmillió forintot költöttek választási kampányban, erre a házra és sok társára pedig a 4 éves ciklus alatt 0 forintot. Hogy is van ez?

Körmendi Gábor Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr846725193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása