A mi Józsefvárosunk

113. Parkolási övezetek I.

2014. február 26. - cbfm

05.jpgBővülnek a parkolási övezetek 2014. március 1-i hatállyal, ami szombatra esik, de mivel hétvégén nem kell parkolási díjat fizetni, így ténylegesen csak március 3. hétfőtől két új díjfizető övezet lesz Józsefvárosban. A bevont utcák és utcaszakaszok, a térképi megjelenítés valamint az állandó bejelentett lakcímmel rendelkező józsefvárosi lakosok által igényelhető várakozási hozzájárulás részleteit a alább olvashatják.

Az új parkolódíj fizető automaták és az új táblák már mindenhol felszerelésre kerültek. Az érintett közterületeken a parkolóhelyeket is felfestették. Természetesen minden kapu és kapuhely előtt tilos a várakozás.

parkolas0.jpg

A díjfizetésbe bevont új területek:
Népszínház u, - Nagyfuvaros u. – Mátyás t. – Koszorú u. – Magdolna u. – Szűz u. – Baross u. – Futó u. – Üllői út – Korányi S. u. – Illés u. – Kálvária tér – Kálvária u. (a Kőris utcáig) – Csobánc u. – Szeszgyár u. – Visi Imre u. - Orczy út – Baross u. – Karácsony S. u. – Népszínház u. által határolt terület (a Kőris utca kivételével). A lakossági várakozási hozzájárulás díja 3.000.-Ft., amelyet a Szolgálat pénztárában, vagy elektronikus ügyintézés esetén banki átutalással lehet megfizetni.

A szakértelem persze itt is kiütközött csakúgy, mint azt pár hónapja az urbanista.blog-on olvashattuk. A képek a Karácsony Sándor utcában készültek.

parkolas1.jpg

parkolas2.jpg

CBFM – Józsefváros, Magdolna negyed

UPDATE 2014.02.27.

A KB világa blog mai posztja szerint holnapra rendkívüli testületi ülést hívott össze Kocsis Máté, ma délután három óra után meg közzé tette, hogy leállítja a parkolóövezetek bővítését. Azt mondja, hogy "rosszul előkészített" az egész, amiben igaza van. A többi itt olvasható A KB viága blogon. (Szerk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr645833180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása