A mi Józsefvárosunk

89. 2014: a kormányváltás éve

2014. január 02. - akoskomassy

03.jpgEzzel és az ezért folytatandó küzdelem eddigi feladataival készül a magyar baloldal az előttünk álló évre. Mindent elkövettek ellenfeleink az ország ellen. Orbán és hívei ügyködésének árát szinte mindannyian nyögjük, de a politikai marketing és a latin-amerikai stílusú posztmodern önkény hazánkban megélhető elegye honfitársaink pont egy újraválasztáshoz elegendő tömegét tartja permanensen a „Fidesz jobban teljesít” tudatban.

Halkan azért reménykedek, hogy mégis megvan az esélye annak, hogy választó többségünk az utolsó pillanatra tisztán fog látni és a kormányváltásra szavaz. S ha így lesz, a kormányváltó csendes többség tavasszal megszabadítja Magyarországot Orbántól, ősszel pedig Józsefvárost Kocsis Mátétól.

buek2014a.jpg

Nehéz, indulatokkal és feszültséggel terhelt, de remélhetőleg jó értelemben sorsdöntő év elé nézünk. Pontosan tudom, hogy a baloldal sincs a legjobb karban, de az elemeire tépett Magyarországnak így is sokkal jobbat tesz, mint a ma fojtogató önkény folytatása.

Röviden évzáró soraimat azzal zárom, hogy szolidaritást, rengeteg türelmet, munkakedvet és új reményt kívánok Józsefváros és Magyarország minden polgárának 2014-re! Szükségünk lesz rá.

Üdvözlettel: Komássy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr195721213

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.02. 13:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2014.01.02. 17:32:54

"Pontosan tudom, hogy a baloldal sincs a legjobb karban, de az elemeire tépett Magyarországnak így is sokkal jobbat tesz, mint a ma fojtogató önkény folytatása."

Pont ugyanazok vagytok, akik 2008-ra csődbe vittétek az országot. A Fidesz éppen azért fog nyerni, mert továbbra is a kisebbik rossz.

DFK 2014.01.02. 20:47:05

Egy baloldali 2006 után jobb, ha nem beszél önkényről.

08.szabogabor 2014.01.02. 22:10:45

Mondja ezt az a Komássy Ákos, aki havi 250.000 forintért Kocsis Máté Fideszes Nacsajnyik egyik tanácsadó testületének alelnöke. A fizetett bérellenzéki. Hiteles. Mint a pártja.

Szili Balázs 2014.01.11. 16:47:36

@Attitude Adjuster: Nem ment 2008-ban csődbe az ország, a mainál jóval kedvezőtlenebb gazdasági környezetben sem. Akkor is meg volt a Közgép szoci változata, volt BKV-s párt finanszírozás, stb. Ha akkor elvették volna az emberek magánnyugdíj megtakarítását, akkor a parlamentet is lebontják "békés demonstrálók". Ilyen gátlástalan dolgok, mint a trafik pályázat, nem volt. A jobb oldali érzelmű embereknek ezt nem kellett titkolniuk, nem kellett félniük hogy emiatt veszélybe kerül az állásuk. Ugyan miért lenne a FIDESZ a kisebb rossz?
süti beállítások módosítása